Slajdovi

NOVE Man Up kapsule

PRODAJNI AUTOMATI ZA APOTEKE / LJEKARNE

NON-STOP PRODAJA 24/7/365

Slika
Novi, savremeni oblik pružanja ljekarničkih usluga. Prodajemo specijalne prodajne automate za apoteke/ljekarne, ljekarnički asortiman bez recepta.
S Pharmashop24.ba uvijek ste dostupni svojim klijentima. Proširite svoje usluge izvan uobičajenog radnog vremena. Stoga aktivno reagirajte na trend premještanja količine prodajnih proizvoda u automat koji će za vas raditi 24/7.

Zadržat ćete postojeće kupce, a istovremeno steći nove.

Udobnost, diskrecija, vjernost, ponovljena kupnja

Pharmashop24.ba je vaša sljedeća ljekarna s prednostima internetske prodaje. Postavljanjem prodajne jedinice ispred vaše ljekarne, kupci će znati da mogu kupiti potrebnu robu od vas kad god im to odgovara. Osim toga, ugodno, tiho i bez redova.

Istodobno, to će im omogućiti da kupe osjetljivu robu koju bi inače kupili na drugom mjestu zbog sramežljivosti.
Oni će vam se opet rado vratiti.
Slika
Inovativnost, profesionalnost, konkurentska prednost

Zahvaljujući Pharmashop24.ba, možete se učinkovitije suočiti s konkurencijom. Posebno u doba apotekarskih lanaca koji se brzo razvijaju kao i s produženim radnim vremenom u trgovačkim centrima.
Kao i u mnogim drugim industrijama, to je ekonomično rješenje koje zadovoljava zahtjeve vaših kupaca - prikladno radno vrijeme, odgovarajući portfelj proizvoda, prostor za tihe odluke o kupnji.
Imate izuzetnu priliku za stjecanje značajne konkurentske prednosti.

Pharmashop24.ba učinit će vašu tvrtku modernijom, atraktivnijom i zanimljivijom u očima kupaca. Inovacije, poboljšanje kvalitete ljekarničke njege i profesionalnost bit će ključne vrijednosti vaše tvrtke.

Usluge

Fokus našeg poslovanja je ciljano postavljanje automata, uključujući pružanje svih usluga povezanih s ovom djelatnošću. Uvijek pokušavamo pronaći najoptimalnije rješenje za vas i vaše klijente. Tim naših iskusnih prodavača pripremit će za vas individualnu ponudu nakon temeljite analize vaših potreba i lokacije.

Naše usluge još nisu gotove !

 

Slika
Naše usluge ne završavaju preporukom pravog asortimana. Jednako važan čimbenik uspjeha je ispravan smještaj pojedinih kategorija i proizvoda u automatu...

0 0