MAN UP ISKUSTVA KORISNIKA

Slika

Imam 52 godine i u poslednje dvije godine nisam bio u stanju da održim erekciju dovoljno dugo za normalan seksualni odnos. Pokušao sam nekoliko stvari ali nisu pomogle,a i one koji bi mi pomogle prouzrokovale su takve nuspojave da više nisam htio da rizikujem sa zdravljem. Prijatelj mi je preporučio Man Up kapsule.Prvi put kada sam popio dvije kapsule vidjela se znatna razlika u erekciji,ali nakon nekog vremena korištenja kapsule su sve bolje djelovale i moja erekcija je svaki put bila sve bolja i snažnija.

Muris,Sarajevo


Slika

Mom mužu bi često spadao tokom seksa.Vjerovatno zbog stresa na poslu tako da nismo više imali ni volje za seksom. Onda sam odlučila da nađem nešto za potenciju, a što je prirodno jer on ima problema sa srcem.U ljekarni su mi preporučili Man Up kao proizvod koji je 100% prirodan i nema nuspojava.Mogu samo reći da  mojoj sreći nije bilo kraja.Mi smo prezadovoljni.

Anita, Mostar (48god.)


Slika

Vidio sam reklamu Man Up kapsula na internetu.Naručio sam ih preko web stranice www.manup.ba i bio sam prezadovoljan rezultatima.Posebno bih istakao da nisam imao nikakvih nuspojava,a to je ono što je meni lično najvažnije.Dostava je bila brza i diskretna. Sve pohvale.

Esad, Gračanica


Slika

Imam 64 godina a moja žena 53.Seksualno smo uvijek bili aktivni, ali prošle godine sam osjetio da mi erekcija počela da pada i tada sam počeo da koristim Man Up.Naš seksualni život je opet dobar zahvaljujuči Man Up kapsulama

Ekrem,Tuzla


Slika

Moj muž povremeno ima problem sa erekcijom koja se uglavnom javlja zbog stresa i nervoze.Prijateljica, koja inaće radi u apoteci preporučila mi je Man Up.Muž je popio dvije kapsule i za otprilike 30- 40 minuta dobio je snažnu erekciju koja je trajala duže vrijeme, duže nego što smo mogli i da zamislimo. Svima bih preporučila ovaj preparat i moj muž će nastaviti da ga koristi na obostrano zadovljstvo i radost.

Jasna,Zenica


Slika

Moja erekcija je počela da slabi tokom seksualnog odnosa ali i tokom oralnog seksa.  Dobrog sam zdravlja i uživam u seksu.Kolega sa posla mi je preporučio Man Up kapsule.Odlučio sam da naručim online i pošiljka mi je stigla već sutra.Nakon prvog uzimanja razlika je bila očita ali poslije je bila još bolja.Nisam imao nikakvih nuspojava.Sad ih redovno kupujem u lokalnoj apoteci.Ja sam zaista prezadovoljan.

Fikret, Vogošča


Slika

Imam 42 godine i u zadnjih šest mjeseci sam imao problema sa dostizanjem i održavanjem erekcije.Nikad prije nisam imao taj problem tako da sam  bio jako zabrinut,nervozan i uznemiren.Nisam znao šta da radim.Izbjegavao sam seks sa suprugom kako mi se ne bi opet desila blamaža.Supruga mi je jedan dan donijela Man up kapsule.Naručila ih je preko web stranice manup.ba. Sada ih redovno kupujemo i više nema problema sa erekcijom.Odličan proizvod.

Dejan,Banja Luka


Slika

Poštovanje.Imam 65 godina.Odavno imam problema sa erekcijom i svašta sam koristio.Imao sam par puta takve nuspojave od nekih proizvoda da sam znao završiti kod doktora.Prijatelj mi je preporučio manup kapsule i ja sam prezadovoljan.Odlično djeluju a nikakvih nuspojava nemaju.Ja ih redovno kupujem u mojoj apoteci.

Dragan,Foča

Hvala našim korisnicima na povratnim informacijama.
Man Up 
0 0