SAVRŠENO RJEŠENJE ZA VAŠU KOMPANIJUAKTUELNO

APOTEKE / LJEKARNE

pokrivamo sve apoteke širom bih

USKORO

TRGOVAČKI LANCI

Bingo, Konzum, Merkator, DM, CM, Amko, Hoše...

USKORO

KIOSCI

iNOVINE BiH, Duhanpromet . . ......


O nama
Šta je to šta radimo?

Konačno, usluga distribucije letaka s transparentnim postupcima

Offline merketing,tačnije distribucija reklamnog materijala do sada nije bila transparentna. Ne više. MAPPING čini distribuciju letaka iz ruke u ruke transparentnom i potpuno praćenom. Besprijekorno poslovanje, više kupaca i kristalno jasni procesi, što tu ne treba voljeti?

USLUGE

 

 

SOLO DISTRIBUCIJA

Slika 68

DISTRIBUCIJA LETAKA SOLO

Odabirom distribucije letaka solo osigurava se da se vaš letak isporučuje samostalno, a vašoj kampanji posvećuje velika pažnja od strane posvećenog distribucijskog tima koji će biti dodijeljen isključivo vašem poslu. Osim što postiže maksimalnu izloženost dostavljanjem samo vašeg letka, ovaj način distribucije letaka omogućava klijentu da ima potpunu kontrolu nad svojom kampanjom. To omogućuje organiziranje datuma početka i vremena početka kampanje kako bi udovoljili vašim specifičnim zahtjevima, s nizom postupaka praćenja koje možete odabrati kao dokaz ili isporuku.

 

POVEĆAJTE IZLOŽENOST

Distribucija letaka Solo nudi maksimalnu izloženost jer se materijali dostavljaju sami, što znači da nema konkurencije od ostalih letaka. Distribucija letaka Solo , s dobro dizajniranim letkom i pozivom na akciju, smatra se jednom od najučinkovitijih metoda izravnog marketinga, a ciljana kampanja obično daje izravne rezultate.

 

POTPUNA KONTROLA NAD VAŠOM KAMPANJOM

Odabir distribucije letaka Solo omogućuje klijentima potpunu kontrolu nad njihovom kampanjom distribucije letaka. To znači da pojedinačni klijent može zatražiti varijable kao što su datumi početka, vrijeme isporuke, područja distribucije i ujednačene postavke, u skladu s vlastitim smjernicama kampanje. Ova razina kontrole omogućuje distribuciju letaka kao produžetak vlastite organizacije ili robne marke klijenta, dok je kampanja provodila njihove određene standarde. Priroda naše distribucije Solo letaka znači da se kampanje mogu prilagoditi klijentu u skladu s njihovim zahtjevima.

 

FLEKSIBILNA METODA PROMOCIJE

Fleksibilnost je ključna kako bi se osiguralo da distribucija letaka može biti izvršena na vrijeme i na mjestima koja najbolje odgovaraju vašim ciljevima poslovne promidžbe. Distribucija letaka Solo omogućuje distribuciju letaka uz 100% fokus na pojedinačnog klijenta i njihovi se pojedinačni zahtjevi mogu ispuniti. Za organizacije koje djeluju u konkurentskom okruženju, poput maloprodaje ili trgovačkih usluga, distribucija Solo letaka omogućuje klijentima da izravno odgovore na promotivne aktivnosti svojih konkurenata, širokim pokrićem i visokom razinom penetracije. Solo kampanje mogu se organizirati kao responzivna usluga koja započinje u kratkom roku.

SHARE DISTRIBUCIJA

Slika 69

DIJELJENA LETKA

Zajednička distribucija letaka omogućava klijentima da iskoriste uslugu nižih troškova dijeljenjem s do tri druga nekonkurentna letka, bez narušavanja kvalitete dostave. Uz sve distribucije pod standardnim nadzorom, s popisom distribucije i izvještajem o isporuci izdanom po završetku, odabir distribucije letaka MAPPING omogućuje klijentima da imaju koristi od profesionalne usluge distribucije letaka s potpunom odgovornošću. SHARE opcija idealna je za klijente koji imaju kampanje koje nisu vremenski osjetljive, ali žele podijeliti svoje resurse kako bi pokrili šire geografsko područje.


SHARE LETAK DISTRIBUCIJA

Kao isplativo rješenje, ovaj se način distribucije letaka pokazao uspješnim za klijente koji s vremenom doživljavaju rezultate dugotrajne obveze.


JEFTINIJA OPCIJA DISTRIBUCIJE LETAKA

Zajednička distribucija letaka omogućuje smanjenje troškova za klijenta jer će se njihov letak isporučivati s do tri druga nekonkurentna letka. Za kompanije koje preferiraju dugotrajnu distribuciju letaka, ali bez troškova posebne usluge, zajednička distribucija pokazala se prikladnim rješenjem.

 

ŠIRA POKRIVENOST

Kao usluga s nižom cijenom, zajednička distribucija letaka omogućuje klijentima za manje novca pokrivanje većeg zemljopisnog područja, nego da se njihova letka distribuira sama. Neke organizacije imaju proizvode i usluge koji se mogu svidjeti široj javnosti, pa je manji naglasak na ciljanju ili vremenskoj osjetljivosti. Distribucija letaka sa većim pokrićem znači širu svijest, što može dovesti do toga da vaša kampanja ima veći utjecaj u kraćem vremenskom razdoblju, posebno u kombinaciji s upotrebom drugih oblika oglašavanja,poput socijalnih mreža.

 

OSIGURANJE KVALITETE

Glavna prednost odabira zajedničke usluge distribucije letaka je da unatoč naplati niže cijene, nema kompromisa u kvaliteti. Svo osoblje je uniformirano i sve distribucije se nadziru kao standard, a puni popis distribucije i izvještaj o isporuci bit će dostupni po završetku kampanje. Letak za distribuciju MAPPING nudi vrhunsku uslugu i nudi najviše standarde nadzora i praćenja na licu mjesta za sve distribucije. To osigurava da klijenti zaista imaju koristi i budu zadovoljni jer im se materijali dostavljaju profesionalno kao produžetak vlastitog poslovanja.

SHARE PAKETI

Izaberite paket koji najviše odgovara vašim potrebama


Šta je uključeno u sve pakete?

KONTAKTIRAJTE NAS !

Ukoliko ste izabrali vaš paket kontaktirajte nas.


Podjela promotivnog materijala- letaka se vrši ispred ili u neposrednoj blizini označene poslovnice.Postoji mogučnost neznatnog pomjeranja ispred poslovnice, odnosno na našim ambasadorima je da stanu na najfrekventnije mjesto u trenutku promocije.

Kada počinje SHARE kampanja?
SHARE kampanja počinje nakon prijave minimalno 3 brenda.
Što u slučaju lošeg vremena?
U slučaju vremenskih nepogoda, neodrađeni sati prebacuju se za sljedeći dan.
Kada se šalju fotografije kampanje?
Foto dokaznice šalju se odmah po izlasku na teren na samom početku kampanje, a konačne fotografije šalju se unutar izvještaja po završetku kampanje.
Mogu li promotori biti u brendiranoj odjeći?
Za sve promocije dostupna je i opcija brendiranja odjeće promotora.

ostale usluge


Slika

Podrška za sve

 

Zatražite podršku za svoju kampanju u realnome vremenu. Sve informacije s terena dostupne su odmah!


Kako funkcionira distribucija letaka iz ruke u ruke?

Slika 76

Specijalizirani smo za podjelu relamnog materijala "iz ruke u ruku" ispred dogovorenih poslovnica.

1. Odaberite uslugu i paket.
2. Dostavite nam reklamni materijal.Postoji opcija da ga mi preuzmemo direktno od vas ili vaše štamparije.
3. Reklamnu kampanju realizujemo po dogovoru. Nadziremo naše ambasadore, vršimo popis distribucije i šaljemo vam izvještaj.Slika 77

Spojili smo moć uličnog marketinga s tehnologijom


Da
 , offline marketing i dalje pripada 21. stoljeću. U zasićenom digitalnom prostoru, realna životna interakcija i fizička poruka je relevantnija nego ikada. 

Ne , distribucija letaka ne mora biti ne transparetna i neugledna. Vaš proračun i poslovanje u dobrim su rukama naših provjerenih promotora i ambasadora robnih marki.

Da , možete optimizirati distribuciju reklamnog materijala kao digitalni kanal. Pratite šta je uspješno, optimizirajte ono što nije.(USKORO)

Za sva pitanja možete nas kontaktirati na E-mail: mapping@evolve.ba ili tel. 033/ 86 37 37
0 0