Moduli

Slika
MODULARNI SISTEM

PHARMASHOP24 omogućava modularno povezivanje dvije ili više vitrina sa kontrolnim modulom.

Prednosti:

 • Veće mogućnosti skladištenja i prikaza.
 • Veća ponuda proizvoda, prikazana po kategorijama za bolju vidljivost i prepoznatljivost brenda.
 • Niži troškovi kontrolne elektronike i sistema plaćanja.

DODATNI MODULI I KOMBINACIJE

Modul
SEF

modul1.png
Praktični, namjenski sefovi za kupce omogućavaju sigurnu i sigurnu isporuku farmaceutskih proizvoda van radnog vremena.
Modul
PASS & SAFEBOX
modul2.png
Rješenje koje garantuje sigurnost farmaceuta noću.
Modul
INTERAKTIVNO
modul3.png
Novi intuitivan i lak za upotrebu LCD ekran osetljiv na dodir i interfejs sa multimedijalnim kompletom za ponudu i promociju proizvoda ili usluga.

PREUZMITE TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

OPREMA

Slika 55
 • A

PISAČ RAČUNA

Ispisuje podatke o transakciji na zahtjev. Automatski ispisuje u slučaju neizvršene ili netačne transakcije. Automat za prodaju farmaceutskog asortimana bez recepta , za razliku od automata za prodaju kafe, prodaje proizvode znatno veće novčane vrijednosti. Stoga je prirodno da kupcu dostavimo potvrdu transakcije. Iznad svega, ova je mjera neophodna u slučaju neizvršene ili pogrešne transakcije. Osim toga, uređaj omogućuje operateru ispis svih informacija o radu stroja na licu mjesta. (skladište, statistika prodaje, konfiguracija sustava itd.)

 • B

UPRAVLJAČKI ZASLON

Osvijetljeni zaslon sa svim uputama. Nalazi se u gornjem desnom kutu upravljačke ploče. Korisnicima pruža sve potrebne upute pri kupnji. Zahvaljujući pozadinskom osvjetljenju, upute su jasno vidljive i noću i kada se stavljaju na tamna mjesta.

 • C

TIPKOVNICA

Posebna, izdržljiva tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem za odabir proizvoda. Ova alfanumerička tipkovnica omogućuje vam odabir različitih funkcija postavljanja sustava, uključujući odabir željenog proizvoda unosom odgovarajućeg broja mjesta. Tipkovnica je vrlo izdržljiva, opremljena je posebnom zaštitom od vandalizma i vremenskih utjecaja.

 

 • D

TERMINAL ZA PLAĆANJE

Platni terminal za bezgotovinsko plaćanje. Čitač platnih kartica, uključujući modul za brzo, beskontaktno plaćanje. PIN tipkovnice. Naravno, terminal za bezgotovinsko plaćanje može se nadopuniti modulom za gotovinsko plaćanje sa sigurnosnim, optičkim čitačem novčanica i snopom kovanica. No, bezgotovinsko rješenje mnogo je sigurnije i ekonomičnije. U Češkoj i Slovačkoj republici, bezgotovinska plaćanja, uključujući beskontaktna plaćanja, nedavno su prihvaćena u široj javnosti i njihova uporaba rapidno raste.

 • E

INTERAKTIVNE INFORMACIJE LCD MODUL

Izuzetno izdržljiv LCD zaslon osjetljiv na dodir s detaljnim informacijama o proizvodima razvrstanim u kategorije prema interesu i načinu uporabe. Ovaj dodatni modul omogućuje kupcu laku orijentaciju i pruža detaljne informacije o proizvodima, uključujući umetke u pakiranju. Ovo je ista informacijska usluga kao i za online ljekarne bez recepta . Osim toga, višejezični dizajn omogućuje strancima korištenje automata.

 • F

SIGURNOSNI MODUL SAFEBOX

Dodatna sigurnosna kutija za izdavanje proizvoda nakon plaćanja i nakon unosa unaprijed poslanog sigurnosnog koda. Ovo rješenje omogućuje ljekarni da sigurno pohrani unaprijed naručeni proizvod, a zatim ga pusti kupcu čak i nakon radnog vremena.

 • G

PROTUPROVALNA VRATA S UV FILTROM

Protuprovalna vrata od dvostrukog stakla, debljine 5 + 5 mm, ojačana 3M sigurnosnom folijom sa UV zaštitom. Vrata su vrlo izdržljiva i mogu izdržati nasilne i ponavljane napade. Zahvaljujući UV filtru, izloženi proizvodi zadržavaju postojanost boje i ne gube atraktivnost. Vanjska konstrukcija automata je čelična, ojačana i posebno modificirana kako bi se spriječila oksidacija. Također je opremljen premazom za pečenje i učvršćivanje, koji jamči postojanost boje tijekom vremena.

 

 • H

SUSTAV KLIMATIZACIJE

Automat je opremljen podesivim automatskim sustavom klimatizacije koji vam omogućuje održavanje unutarnje stabilne sobne temperature od 25 ° C. Sustav je također dimenzioniran u slučaju ekstremnih fluktuacija vanjskih temperatura. To savršeno jamči stabilnost svojstava izloženih proizvoda.

 • I

UGRAĐENI GSM MODUL

Ugrađeni GSM modul omogućuje daljinsko upravljanje, izvještavanje o prodaji, uključujući prijavu grešaka. Time se maksimalno koristi prodajni potencijal i štiti prodajna jedinica kao takva.

 • J

DOZATOR

Za prikupljanje kupljenog proizvoda postoji sigurna kutija za izdavanje. Otključava se tek nakon plaćanja kupljenog proizvoda, a zatim se ponovno automatski zaključava.

 • K

SIGURNOSNI ZASUNI I BRAVE

Ovaj pojačani, sigurnosni i zaključavajući sustav posebno je dizajniran za vanjske instalacije i na taj način sprječava sve pokušaje poluge. Čak i pomoću teških strojeva i posebnih alata. Sastoji se od visoko izdržljivih, integriranih sigurnosnih brava koje savršeno štite stroj od napada.

 • L

LED OSVIJETLJENJE

Posebna, ekonomična i ekonomična LED rasvjeta ne emitira nepotrebnu toplinu i povećava atraktivnost cijele prodajne jedinice.

 • M

KLIZNE HRANILICE

Ovaj specijalizirani automat namijenjen je velikom broju farmaceutskih proizvoda. Svaki prodajni kanal lako se može podesiti za različite veličine pakiranja proizvoda i ima vlastiti automatski klizni ulagač. Za razliku od spiralnog sustava, ulagač je potpuno bez problema. Cijeli sustav omogućuje maksimalno korištenje prodajnog prostora s brojem artikala do 100 komada. Proizvod se izdaje izvlačenjem odabranog proizvoda, slobodnim ispuštanjem u zatvorenu kutiju i otvaranjem.

0 0