O nama

Slika 48
Mi smo firma Evolve d.o.o. iz Sarajeva, BiH. Nudimo potpuno nov i moderan način distribucije farmaceutskog asortimana bez recepta. U suradnji s našim poslovnim partnerima želimo iz temelja poboljšati kvalitetu ljekarničke usluge i povećati njezinu dostupnost.

Ekskluzivni smo uvoznik i pružatelj ovlaštenog servisa automata PharmaShop24 iz Italije.

Automati ove tvrtke spadaju u sam svjetski vrh. To je uglavnom zbog visoke pouzdanosti, posebnog sigurnosnog dizajna, niskih operativnih troškova i atraktivnog dizajna.

Misija

Fokus poslovanja PharmaShop24.ba, je ciljano postavljanje prodajnih automata za ljekarne, uključujući pružanje svih usluga povezanih s ovom djelatnošću.

Cilj firme je proširiti i poboljšati usluge postojećim kupcima, a istovremeno se obratiti novim kupcima. Zahvaljujući poslovnom modelu izgradnje lanca ovih "non-stop ljekarni" sa središnjom administracijom, želi poboljšati uvjete poslovanja i proširiti svoj portfelj usluga za svoje klijente. PharmaShop24.ba, prodajni automati.


PharmaShop24.ba koristi jedinstveno iskustvo iz nekoliko izvora i industrija. To će mu omogućiti pružanje potpuno novih usluga, s minimalnim poslovnim rizikom i maksimalnim tržišnim učinkom.

Ljekarna i automat za prodaju?

Automati PharmaShop24.ba posebno su dizajnirani da zadovolje zahtjevne sigurnosne i operativne zahtjeve za prodaju farmaceutskih proizvoda izvan prostorija ljekarne. Izvrsni rezultati potvrđeni stotinama instalacija u inozemstvu pokazuju velike mogućnosti za proširenje ljekarničkih usluga.

Zahvaljujući kontinuiranom radu, pružateljima farmaceutskih usluga omogućuju ostvarivanje dodatne dobiti uz minimalne operativne troškove.

Sve to u današnjem visoko konkurentnom okruženju. Zahvaljujući automatima PharmaShop24.ba, ljekarnici također mogu imati koristi od velike revolucije automata karakteristične za druge industrije.


Zašto sada?

  1. RAST TRŽIŠTA LIJEKOVA BEZ RECEPTA I DODATAKA PREHRANI SVAKODNEVNO RASTE.
  2. RAST OPERATIVNIH TROŠKOVA. JAČA KONKURENCIJA - LJEKARNIČKI LANCI.
  3. ISKUSTVO IZ INOZEMSTVA. VIŠE OD 1500 AUTOMATA ZA PRODAJU LJEKARNI U ITALIJI, NJEMAČKOJ, AUSTRIJI, ENGLESKOJ I FRANCUSKOJ.
  4. PRIJENOS VOLUMENA PRODAJE NA VEČER.
  5. PHARMASHOP24.BA NUDI SLIČNE POGODNOSTI KAO I INTERNETSKA TRGOVINA.
0 0